Λίγα λόγια για μας

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση ξύλινου πατώματος χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς. Ξεχωρίζουμε για την αμεσότητα και την ποιότητα της δουλειάς μας. Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση κόστους και χρόνου ολοκλήρωσης των εργασιών. Προσπαθούμε πάντα να είμαστε συνεπείς και το αποτέλεσμα να σας αφήνει 100% ικανοποιημένους.


Άμεση εξυπηρέτηση

Επισκοπούμε τον χώρο εντός μίας ημέρας και κάνουμε εκτίμηση του κόστους. Στη συνέχεια απαιτούνται συνήθως δύο με τρεις ημέρες για να ολοκληρωθούν οι εργασίες και έτσι δεν υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία για εσάς.

Έμφαση στη λεπτομέρεια

Είμαστε πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα κατά την εγκατάσταση ή την επισκευή του πατώματος.


Εγγυημένο Αποτέλεσμα

Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά για βέλτιστα αποτελέσματα. Για αυτό είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε 100% ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Εξυπηρετούμε

Αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλη τη Θεσσαλονίκη και τους περιφερειακούς δήμους της. Σε άλλες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6977 292699